Vores Historie

Passion, innovation, mod

23.12.2016   |   14:29 CET

Vores indsats for at forbedre menneskers helbred bygger på innovativt arbejde, livsforbedrende behandlinger og et ønske om altid at sætte patienten i centrum.

Celgenes entreprenante, teamwork-orienterede kultur og vores arbejde med sjældne sygdomme skaber en enestående platform til at patienter får de bedst mulige behandlinger – fra at hjælpe mennesker med at få adgang til medicin til anvendelse af den mest avancerede teknik til at finde nye behandlinger. Virksomheden vokser og udvikles på alle niveauer.

Passion, innovation og mod har fra starten været i virksomhedens gener. ”På vores rejse mod en succesrig virksomhed er vi stødt på uventede forhindringer, og vi har set, at medarbejderne har haft mod til at ændre forhindringer til muligheder og udnytte dem. Det er vores vision at vi ikke kun skal overvinde forhindringerne, men også forvandle dem til nye indfaldsvinkler og fremskridt”, fortæller tidligere bestyrelsesformand og administrerende direktør dr. Sol J. Barer. Takket være disse principper har Celgene indtaget en førende position, når det handler om at sikre medicin til patienter med uopfyldte behov, løse videnskabelige udfordringer og arbejde for at forbedre livet for patienter i hele verden.

Ved at turde tage chancen, satse stort på forskning og udvikling og have et unikt perspektiv har Celgene kunne tilbyde patienterne alternativer, der kan forbedre deres livskvalitet. Et eksempel på et sådan mod er lanceringen af thalidomid til patienter med alvorlige, sjældne sygdomme, som ellers kun havde få behandlingsmuligheder. Med ihærdighed og kreativitet lykkedes det Celgene at forvandle det tidligere så kritiserede middel til en effektiv behandling for patienter med kræft.

Medarbejderne hos Celgene sætter altid patienterne i centrum, uanset om de skaffer innovative behandlinger til vækstmarkeder uden ordentlig infrastruktur, eller de arbejder for myndighedernes godkendelse af nye behandlingsmuligheder til sjældne sygdomme. Hvis der opstår forhindringer, samarbejder kollegaerne om at løse problemerne. De sørger også for at fejre deres succeser.
Celgene tilstræber at drive en virksomhed, der er præget af integritet, etik, forsvarlige beslutninger, respekt for miljøet og en adfærd, der afspejles i virksomhedskulturen. For hele tiden at forbedre de miljømæssige, sociale og økonomiske resultater er indsatsen blevet styrket. Dette omfatter nye metoder til opbakning og støtte af patienter, interaktioner mellem personale og koncernledelse samt støtte til nye programmer i lokalsamfundet.

For Axelle Beauchamp, chef for human resources i Boudry, Schweiz, er kreative medarbejdere, der samarbejder mod et fælles mål, Celgenes vigtigste ressourcer – de gener, som udgør kernen i virksomheden. ”Alle er meget kompetente og motiverede, tænker ud af boksen og gør en forskel”, siger hun. “Alle er engagerede, fordi de tror på missionen. Og da de har de samme værdier, er de fantastiske til at opnå resultater”.

Celgenes historie handler om uventede muligheder, modet til at gribe disse muligheder og en vision , om at forvandle dem til fremskridt. I sidste ende håber Celgene at kunne gøre nogle af det 21. århundredes største sygdomsmæssige udfordringer til tilstande, der kan behandles.