Medarbejdere

Hvad er det, der definerer Celgene? Er det vores unikke produkter og vores tilgang til behandling af sygdomme? Er det vores banebrydende forskning? Vores voksende anseelse som en vigtig bidragyder til medicinske fremskridt? Vores forpligtelse over for læger og plejepersonale og vores empati over for deres patienter? Alle disse faktorer bidrager til det, som Celgene er. Men Celgene er meget mere end det.

Celgene består først og fremmest af sine medarbejdere, som fokuserer på en enkelt opgave: at levere innovative behandlinger til patienter med uopfyldte behov for medicin til behandling af cancer og inflammatoriske sygdomme. Celgene’s medarbjeder er dygtige mennesker, blandt andet forskere, læger, sygeplejersker, farmaceuter, produktionsingeniører, IT-medarbejdere, laboratorieteknikere, markedsføringspersonale, juridiske eksperter, regnskabs- og økonomimedarbejdere, kliniske koordinatorer og ledende medarbejdere.
På trods af forskellene mellem de forskellige funktioner og personer er de forenede i deres ønske om at opdage, udvikle og markedsføre livsforbedrende medicin, som gør en mærkbar forskel for millioner af mennesker. Vores medarbejdere er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt for at gøre det, der skal til for at bygge videre på virksomhedens videnskabelige og kommercielle bedrifter.

Celgene har været heldig at kunne tiltrække medarbejdere af bedste kaliber allerede fra starten. Vi har den seneste tid nydt godt af den øgede tilgængelighed af højtuddannede og kvalificerede personer, når vores kommercielle vækst har krævet særlige kompetencer, som følge af konsolideringen i lægemiddelindustrien. Vi er taknemmelige for, at disse mennesker har besluttet sig for at fortsætte deres karriere i Celgene.

Vi er overbeviste om, at vores fortsatte fremgang vil give os mulighed for at bevare dette engagement og fortsat tiltrække de bedste medarbejdere.