Om

Et Bedre Liv For Patienter I Hele Verden

Hos Celgene mener vi, at medicinske fremskridt opnås gennem innovativ forskning, og at patienterne skal have adgang til de nye og livsforbedrende behandlinger, som vores forskning fører til.

Vores vision er at udvikle os til en stor, global biofarmaceutisk virksomhed, ved at fokusere på at opdage, udvikle og sælge lægemidler til behandling af kræft og andre alvorlige immunologiske- og inflammationssygdomme.

I mange af de kliniske forsøg, der gennemføres i Norden, Europa og resten af verden, bruges der præparater fra Celgene. Både blandt de godkendte og de eksperimentelle lægemidler findes der blandt andet behandlinger mod uhelbredelige hæmatologiske kræftsygdomme og solide tumorer og til immunologiske og inflammatoriske sygdomme såsom myelomatose (MM), myelodysplastisk syndrom (MDS), kronisk lymfatisk leukæmi (CLL), kronisk myelomonocytær leukæmi (CMML), mantle cell lymfom (MCL), akut myeloid leukæmi (AML), Non-Hodgkins lymfom (NHL), kræft i bugspytkirtlen, brystkræft, ikke-småcellet lungekræft, melanom, psoriasis, psoriasisartrit og Crohns sygdom.