Fortrolighedspolitik

Celgene erkender betydningen af, og er fuldt ud forpligtet til at beskytte personoplysninger relateret til alle personer, som vi interagerer med.

Vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger og meddelelser omhandlervigtige oplysninger om, hvordan personlige oplysninger behandles og anvendes af Celgene Corporation og dets verdensomspændende datterselskaber, til hvem oplysninger kan afsløres såvel som enkeltpersoners rettigheder.
 

Dette giver et generelt overblik over, hvordan vi behandler og beskytter oplysninger om enkeltpersoner, herunder generelle medlemmer af offentligheden, websitere, jobansøgere, samarbejdspartnere, regulatoriske kontakter og patienter.

Denne meddelelse beskriver specifikke oplysninger om behandling af personlige oplysninger om sundhedspersonale (HCP’er) og konsulenter, som vi interagerer med.

Denne meddelelse skitserer specifikke oplysninger om behandling af personlige oplysninger om registrerede, hvis data behandles af Celgene i forbindelse med kliniske forsøg, observationsundersøgelser samt andre forskningsprojekter.

Kontakt os venligst med spørgsmål eller for at lære mere om Celgens fortrolighedspolitik og meddelelser.

Sidst opdateret: Maj 2018