Kliniske forsøg

Vi forandrer menneskers helbred gennem innovativ videnskab
Patienternes behov udvikler sig og Celgene er dedikeret til at opfylde disse behov. Det er vores mission at anvende vores forskning til at nå ud til patienter i hele verden, som er ramt af alvorlig eller livstruende sygdom. De kliniske forsøg er en meget vigtig del af vores forskning og udvikling, og de sikrer, at de behandlinger der kan redde liv, når ud til patienterne, og er både sikre og effektive. Vores forsknings- og udviklingsteam samarbejder med vores patientsikkerhedsteam for at sørge for, at patienterne deltager i sikre og grundigt planlagte studier.

Celgene-sponsorerede kliniske forsøg
Celgene Corporation og selskabets medarbejdere forsøger at finde løsninger på uopfyldte medicinske behov hos patienter med kræft og invaliderende inflammatoriske sygdomme.

Celgene sponsorerer aktuelt mere end 100 kliniske forsøg, hvor man undersøger mindst 25 unikke aktive stoffer. Cirka 28.000 patienter deltager aktivt i Celgene-sponsorerede kliniske forsøg med mere end 50 forskellige indikationer. Behandlingerne skal tage hånd om de oversete behov hos 25 millioner mennesker verden over inden for mere end 30 forskellige sygdomsområder.

Kliniske forsøg iværksat af læger
Vi støtter også mere end 500 forsøg, der er iværksat af læger, hvor man bruger godkendte lægemidler eller eksperimentelle lægemidler fra Celgene.