Celgene Cellular Therapeutics

Vi forbedrer behandlingen af invaliderende og livstruende sygdomme ved hjælp af nye celleterapier ved at udnytte de sygdomsmodificerende og regenerative egenskaber i stamceller fra placenta ved at udvikle en bred og omfattende pipeline med unikke og anvendelige celleterapier

Celgene Cellular Therapeutics (CCT) blev en del af Celgene-familien i 2003, da Celgene overtog pionervirksomheden Anthrogenesis , der blev grundlagt af dr. Robert Hariri, for at frigøre det enorme medicinske potentiale i den menneskelige placenta. Vi er enestående til placentaindkøb, solid videnskab og produktion samt IP-porteføljer.

Celgene Cellular Therapeutics (CCT) er førende inden for celleterapi og regenerativ medicin og banebrydende, når det gælder forskning og udvikling af nye behandlinger til patienter med medicinske behov. Vores aktiviteter inden for navlestrengsblod, placentablod og -væv (lifebankUSA®) fungerer også som kilde til vores celleterapi-, organ- og vævsprodukter. CCT’s placentaafledte, adhærente celler bruges inden for klinisk udvikling til Crohns sygdom og perifer arteriesygdom hos patienter med diabetiske fodsår. Desuden anvendes CCT’s placentaafledte stamceller (HPDSC) sammen med navlestrengsblod i kliniske forsøg til flere forskellige hæmatologiske sygdomme.

CCT er desuden engageret i organ- og vævsregeneration, for eksempel inden for avanceret sårpleje og organoider med potentiale for medicinsk anvendelse. CCT har udviklet en betydelig intern produktionsekspertise under opbygningen af vores portefølje af innovative celleterapier og organ- vævsbaserede produkter. CCT stræber desuden efter at styrke virksomhedens pipeline gennem samarbejdsprojekter.