Forsknings- og Udviklingscentre

Celgenes forsknings- og udviklingscentre

Celgenes F&U har en omfattende og innovativ pipeline.

Celgene har strategisk placerede F&U-centre i USA og Europa. Hvert center er indrettet i forhold til det relevante forskningsområde.

CITRE
Celgene Institute for Translational Research Europe (CITRE) i Sevilla i Spanien, vores første F&U-center uden for USA, udgør en bro mellem Celgenes forskning og udvikling og den europæiske forskerverden.

Celgene Avilomics Research
Med Avilomics Research i Bedford, Massachusetts, er Celgene førende inden for målrettede kovalente lægemidler. Målrettede kovalente lægemidler kan hæmme sygdomsfremkaldende proteiner og potentielt få dem til at ”forstumme” helt.

Celgene Cellular Therapeutics
Celgene Cellular Therapeutics er et topmoderne F&U-center i Warren, New Jersey, der forsker i og udvikler banebrydende behandlinger fra moderkage- og navlestrengsceller fra mennesker.

Translational Development
I San Francisco, Californien, fungerer forskningscenteret Celgene Translational Development som hovedanlæg for IMiDs®-forskning.

Drug Discovery & Alliance Development
Forskningscenteret Drug Discovery & Alliance Development i San Diego, Californien, er centrum for forskning og udvikling af epigenetik og intracellulær signalering.